Kategorier
Anmeldelser

Wet Dreams – «I Can Fly»

Hva får du hvis du blander bla Death By Unga Bunga, Foammm og Warp Riders?

Litt vanskelig å si uttifra denne ene låta, men fuzzete stonerpunkrock hadde vel ikke vært helt feil. Det pumpes på med tempo hele veien av trommisen som pløyer nådeløst igjennom låta som trommisen i The Hives eller Ramones på sitt aller ivrigste.  Gitarene er helt i senter mellom skarpe big muffer og finjusterte zvexer. Om du ikke skjønte den referansen, så er det snakk om fuzzpedaler. Gitarene er fuzzete.. Herlig fuzzete..  Det er poenget.  Vokalen er mææææget garagerock og det mest åpenbare leddet hvor man hører likhet til Death By Unga Bunga.  Låten har ett kvasipsykedelisk parti som fremstår litt tynt. Ett ønske om psykedelia er der,  men ideen eller planen om hvordan det skulle gjøres fremstår litt for fort og gæli. Litt lite kjøtt på psykedeliabeinet.  Men det lover godt og en EP fra gutta er rett rundt hjørnet.  Mer om dette når den tid kommer.

+ Gitarlyd

+ Tight

+ Insisterende

– Litt flat dynamisk

– Halvhjertet psykedeliaparti

Råkkfolkscore 6,8/10