Kategorier
Anmeldelser

VEISLAKT – De Små (Singel/Musikkvideo)

Plutselig faller det ett digitalt brev ned i Råkkfolks eminente digitale postkasse.  I Tittelfeltet av mailen står det «Trump beheaded av lyssabel!!»

Såklart åpner jeg! MÅ. VITE. MER.

Viser seg at jeg har fått en musikkvideo fra bandet VEISLAKT. Som må sies å være ett helvetes solid bandnavn. VEISLAKT er fra Sandnes, Sola, Lye, HOMMERSAND og Bryne. Det er nesten for mye, men bare nesten.

 

Jeg trykker på en link hvor det står «video for faen!!» og får blæzta en smellfet musikkvideo med fet produksjon i fleisen. Musikkvideoen er ett videospill som jeg er mildt bitter over at jeg ikke kan spille på mobilen fram og til jobb. Men nok om videoen. Jada, jada, den er fet. MEN! LÅTA ER FETERE!

Jeg begynner sånn helt ærlig å bli litt smålei band som synger på norsk. Det har aldri vært helt det store for meg, isåfall må det være hella catchy eller såpass forvrengt og besudlet at jeg ikke helt hører hva de sier uansett. Men jaggu så denne låta knuser. Alt klaffer. Mild ereksjon skal sies. Hardt, catchy som faen og akkurat hard nok vokal. Imponert.  Ser også at den ligger på spotify sammen med låta «Derfor» som også holder solid stand. Man får bare håpe til rockekokkegudene at det serveres litt mer VEISLAKT ala «De Små» i en lytterestaurant snart.

+ Fet video

+ Grom vokal

+ Bra gitarlinjer

+ herlig mindfucktrommer til tider som får en til å spørre seg selv om trommeslageren spiller feil til tider eller er megabreial.

–  Lydproduksjonen kunne vært hakket mer fyldig

Råkkfolkscore: 9/10

Musikkvideoen kan du se under.