Kategorier
Anmeldelser

Ghost In The Shell

Ghost In The Shell. Shell er nøkkelordet.

Filmens skall, er nydelig. Filmen er visuelt knakanes go og effektene er solide. Handlingen er det så som så med. For de alle ivrigste som setter pris på litt sci-fi, så kan man se hver eneste handling som kommer rundt neste sving. Her er det ikke spesielt mye uforutsigbart. Plottet putrer og går og man kan så å si tenke seg hva neste steg i historien er. Jeg er ikke en av dem som har noe som helst forhold til den orginale animefilmen. Men jeg så den sammen med en som hadde ett forhold til Ghost In The Shell fra før. Personen var også skuffet. Flere av orginalen sine største scener var tynt gjennomført og filmen har fått ett hardt lag med sensur rundt seg. Ikke no blod og gørr her nei.

Liker du filmer for det estetiske, så kan dette kanskje være noe for deg, men om du liker litt kjøtt på sci-fi plot, kan du fort bli skuffa.

+ Visuelt ganske fet

+ Batou er en fet karakter som er portrettert på en god måte som gjør filmen en hel del kulere

+ At de har med legenden Takeshi Kitano

– Forutsigbart plot

– Pinglete PG-13 versjon uten gørr og blod

– Begynner vi å bli litt lei Scarlett som samme heltinne i hver film utenom Avengers?

Råkkfolkscore: 5/10