Kategorier
Anmeldelser

Timeworn – The Infectious Gloom (Singel)

Ei tjukk ullsokk av doomete stonermetal som varmer godt.

Om den kommende plata «Venomous High» har flere låter som holder like god standard som dette…. Vel… da kommer ører og hjerter til å smelte. «The Infectious Gloom» er en velprodusert og feit låt som kunne ha falt ut av lasteplanet på pickupen og havnet i strømmende elv ved navn: «Enda en standard stonermetallåt»-elva.  Grunnen til at den klamrer seg fast til lasteplanet og innen låta er ferdig sitter i førersetet, er de fete gitardetaljene, kule og uortodokse koringene og en trommis som knuser marg og bein. Alle som har sett Timeworn live veit at de mest sannsynlig har Oslo’s mest hardslående trommis. Her kan vi høre at han slår hardt. Alle band er så bra som trommisen sin og trommeslager Fredrik er faen meg god (Grætz med kid forresten, mvh redaksjonen).

Om du ikke har hørt «The Infectious Gloom» enda erre faen meg på tide.

+ Gitardetaljer

+ Kreativt i en sjanger hvor ting kan bli monotont

+ Knusende trommer

+  Kule backingvokaler

–  Bass helt anonym

råkkfolkscore: 8,9/10