Kategorier
Hva Råkker Du Med?

Hva Råkker Du Med? Bjørnar Hegge Aka Yod Amygdala Fra Batboner

Hva Råkker Du Med?

Navn: Yod Amygdala

Band: Batboner

Gitarer: Bruker mest en Squier Jaguar Vintage Modified oppgradert med en Mastery bro og vibrato. Har også bl.a. en Fender Stratocaster som tidligere var hovedgitaren, men som nå tas frem på øving en gang i blandt.

Pedaler: I rekkefølge: Boss TU-2 (Tuner), Boss RV-5 (bruker fjærklangen), Boss OD-3 (når jeg trenger mer volum og vreng på soloer), Boss RE-20 (for lengre delayer, mer klang og spaca delayer ved hjelp av Roland EV-5 som styrer repeat rate), Boss DD-7 (brukes i hovedsak til slapback delay), Boss CS-3 (kompressor), Akai Flanger, Nux PH2 (phaser), Mooer Trelicopter (tremolo), MXR Stereo Chorus (her kommer signaturlyden min fra), Xotic EP-Booster (fordi jeg spiller på gitar med lite sustain). Har også en Mooer Hustle Drive jeg kan bruke når jeg støter på en amp uten vreng på scener vi spiller på.

Amper: ENGL Invader 150 med Marshall 1960A kabinett. ENGL-ampen ble kjøpt hovedsakelig fordi jeg vill ha en amp som kunne spille veldig rent selv når jeg spilte høyt (uten noe blues crunch).

Mest representativt opptak av gitarlyd: «Oberheim»

Siste kloke ord eller tips: Det er helt greit å bruke Boss-pedaler (selv om jeg kommer til å bytte ut noen av dem jeg har selv).