Kategorier
Anmeldelser

Sassy Kraimspri – You Better Listen (Singel)

Kort og mæææget godt.

«You Better Listen» er min introduksjon til Sassy Kraimspri (Ser ut som vi må invitere disse på besøk for å få en forklaring på bandnavnet og kline…Fritt for trommisen!). Låta er punkete, men bedre enn punk. Den er mildt poppa, men bedre enn pop. Den har en perfekt dose aggresjon og er catchy som fy.

Her er det masse særpreg og blander sjangere til en deilig alternativ smørje av goodness.

Etter litt dypdykk inn i dems tidligere utgivelser og låter, er det latterlig at jeg ikke har hørt om disse før. Dette treffer undertegnede rett i hjerterota. «You Better Listen» er også nydelig produsert og lyden er panser. Det er ikke mer å si enn at jeg gleder meg til mer!

+ Kanon Produksjon

+ Frisk pust av kreativitet

+ Kanon energi

– Litt monotone gitarer tidvis

Råkkfolkscore: 9,5/10