Kategorier
Anmeldelser

Yodude/Heybro – Støy (Singel)

Debutsingelen til Yodude/Heybro er masse på en gang.

På fire og litt under ett halvt minutt skjer det utrolig mye i låta «Støy». Smakfulle stopp, vendinger og alle lyder man kan tenke seg brer seg ut i en salig smørje som hvert eneste sekund er catchy på ett eller annet vis. Versene gir en herlig pust i bakken og hindrer at låta blir i overkant «smørjeaktig». Versene er også der produksjonen er på sitt beste. På en måte er det litt synd, fordi når låta skal eksplodere ut i «masse» så høres det ut som alt krangler litt om plassen og gir ett slags småsprengt lydbilde som desverre trekker ned litt på hvor behagelig hele låta er til tross for at det tidvis er mye som skjer på en gang. Høres ut som noen kompressorer og limitere virkelig har fått kjørt seg noe voldsomt. Men for andre kan dette oppleves som «garage» og sjarmerende. Dette er smak og behag. Men i det store og det hele er dette en flott debutsingel og vi er spent på mer.

+ Kul komposisjon, godt valg som debutsingel, viser hvor allsidig de kan låte.

+ Meget behagelig vokal

+ Syntharbeidet gir låta akkurat «det lille ekstra».

+ Smakfulle trommer

– Lyden når det blir mye på en gang låter litt «sprengfullt»

– Å synge «baby» på engelsk er tidvis krampeaktig nok, men å synge «beibi» på norsk er nesten grunnlag for amputasjon.

Råkkfolkscore: 7,8/10