Kategorier
Anmeldelser

Rick Ashtray – Inc (EP)

Herlig skranglerock.

Rick Ashtray er garage-indierock så det skriker. Trommer som synger, tidvis småsure vokalharmonier og en småruskete og hjemmesnekra lydproduksjon. Ikke utpreget innovativt eller spesielt originalt, men med mye sjarm, kule små soniske eksperimenter, god sammenheng og flyt. Frekke gitarharmonier og overdubs krydrer mye. Identiteten til bandet er klar og tydelig. Koserock som er lett fordøyelig. Jaggu er det fornøyelig også!

+ Kul småruskete garageproduksjon

+ Gitararbeidet er tidvis ganske kult

+ Svær fordøyelig

– Noe småsurt på vokalfronten, litt er sjarm, for mye blir litt vondt

– Får en følelse av at dette er folk som sitter med mer musikalske egenskaper enn det disse litt generiske oppsettene og strukturene i låtene viser. Kanskje enda mer eksperimentering hadde vært kult. Mulig fokuset på P3-listing og å være fordøyelig for det gemene hop blir litt for stort?

Råkkfolkscore: 7,5/10

«INC» finner du på bla Spotify og bandcamp!