Kategorier
Anmeldelser

Boomerang Rapido – Special (Singel)

Det skrangler som bare det og det låter mææææget hjemmesnikra.  Gutta i Boomerang Rapido får en til å smile litt når man hører på dem grunnet at man får en følelse av at gutta gjør alt med særdeles mye glimt i øye.  De satser på en slags løssluppen partyrock som alle vennene kan drikke øl og «tullemoshe» og «tulledanse» til.  Her lykkes de med låta «Special».

Sett under litt mer seriøst lys er de farlig nære å låte som ett band på 15-16 år som akkurat taper foran «hu derre kassegitarjenta» på UKM.  Dehar fryktelig lite dybde i låta og med såpass skranglete lyd er det lett å trekke paralleller til ett slikt type band. MEN! Boomerang Rapido virker som de koser seg med å være ett skranglete partyrockband hvor dem ikke nødvendigvis har så mye å si, men heller bare vil ha det gøy. Og hvem vil ikke ha det gøy?

+ Løssluppen og «fort og gæli» sjarm i produksjon og spilling.

+ Catchy

+ En låt for de festglade og desidert en låt som kommer best ut live i ei litta bule etter 6-7 halvlitere.

+ Man kan nesten høre glimtet i øya.

– Sjarm til tross så er det en ganske halvveis mix hvor noen trolig har sagt «mer gitar» for mange ganger. Stakkars trommis. Han er der. Stua vekk bakerst. Som ei gammal innrøyka tante du ikke er keen på skal snakke med den nye kjæresten fordi hu stemmer Frp.

– Farlig nære å låte ut som non skranglete tenåringer.

– Virker som vokalisten sliter med om han skal ha ironisk distanse eller ikke. Tidvis tilgjordt, tidvis ektefølt. Ektefølt låter best.

Råkkfolkscore: 6,5/10