Kategorier
Anmeldelser

Sweden – Back Again (Singel)

Sweden leverer med «Back Again» en meget sukkersøt låt som høres ut som den er lagd for rulling på P3. Produksjonen er sterk og detaljrik. Det er trygt, stødig og driver godt. Tidvis glimter de litt ekstra til med antydning til grandiose partier hvor låta løsriver seg litt fra det noe repetative dog småcatchy hovedtema og verset. Når låta da åpner seg opp er de på sitt beste. Man kjenner da litt på at det er litt mer dybde i låta enn de søte «4 flate» partiene. Og da hører man virkelig at dette er folk som kan spille. Dog de spiller fryktelig trygt og legger alle korta sine på å være catchy.

I det store og det hele ender det med å bli helt ok. Dette er hverken hjernesmeltende imponerende musikalsk eller så catchy at det er umulig å få låta ut av hue. «Back Again» er en helt ok og stødig pop-rocklåt med sjarmerende og god produksjon.

+ Sjarmerende og meget god produksjon.

+ Pausene fra de sukkersøte «4 flate- partiene» er gode og kjærkomne pauser som hindrer låta fra å bli litt generisk.

+ Velspilt og tight.

– Catchy, men ikke catchy nok på ett vis. «Zylofonen» er det mest catchy i låta, vokalen blir noe anonym.

– Følelsen av at det høres ut som de retter seg inn mot P3-populisme er smått klein.

– Så trygt at det blir litt for trygt. Det er fullt mulig å være vågal innen pop-rock også.

Råkkfolkscore: 6,5/10