Kategorier
Anmeldelser

Korrupt – Khaver (Singel)

Korrupt blander det enkle og griseskitne med solid nerve og det melodiøse. Greit nok, engelsken er ikke akkurat perfekt og vokalisten låter smått knivstukken, men den rå energien og følelsen av å bare trøkke på med innsats og feeling er mer enn bra nok for den siste singelen til Korrupt før skiva dems kommer 20. oktober.

Låta i seg selv er ikke det helt store sånn arrangementmessig, men reddes sterkt opp av fremføring og produksjon som begge er herlig skitne, ektefølt og uten no jåleri. Vi gleder oss til skiva kommer!

+ Kul og rå produksjon.

+ Fremførelse er ektefølt med mye nerve.

+ Velspilt.

– Noe preg av «norsk-engelsk» uttale.

– Tempo på låta kunne vært ett par bpm høyere, blir litt sluggish og hadde fått enda sterkere driv og energi om man hadde pusha det litt opp.

Råkkfolkscore: 7,5/10