Kategorier
Anmeldelser

Kite – Entropic Ruin (Singel)

Kite lusker litt rundt i det skjulte.

«Klunk» sa det på soundcloud. Også var det ei kliss ny Kite låt ute. Kara leverer med «Entropic Ruin» en blanding av småsludgete stonermetal og Deftones.  Og det låter fett. Miksen og produksjonen er grim og kunne vært bedre polert, men låter kult og har sjarm. For guds skyld, deilig med ting som ikke er polert til gokk også. Men den St.Anger-skarpen er helt ytterst på kanten og matcher miksen litt dårlig.

Det groover og gynger i 5 herlige minutter. Vokalen/vokalene har en kul intensitet og er tidvis ganske likt Chino Moreno.  Litt uvisst om denne låta er fra en kommende skive eller bare en enkelstående singel, uansett så erre kult å vite at det er litt liv i «Kite»-skuta. Nå mårrem bare få satt ordentlig seil og komme med flere låter. For dette lover godt.

+ Kul og gritty produksjon.

+ Velspilt.

+ Smellfet vokal. Spesielt for Deftones-fans.

– Litt snev av St. Anger i skarptromma som krasjer litt i den ellers så tjukke miksen. Skarpen synger som fy.

– Ligger foreløpig bare på Soundcloud.

Råkkfolkscore: 8/10

Låta er å få høre her: https://soundcloud.com/kiteband/entropic-ruin