Kategorier
Hva Råkker Du Med?

Hva Råkker Du Med? Semming Haraldsen Fra Deseized

Navn: Semming Haraldsen

Band: Deseized

Gitarer: Mye Schecter-goodness. Arbeidshesten i Deseized er en Schecter Blackjack SLS C-1 A. Men har en del div liggende, inkl. en dritfet banjo som jeg håper å få brukt til noe mettal snart..!

Pedaler I Studio: Rubbel og bit! Har aldri dratt i studio uten å ha med absolutt alt jeg eier – man veit aldri hva man kan få bruk for.

Pedaler Live: Electro Harmonics Micro POG, MXR Smart Gate, T.C. Electronics Spark Mini Booster, Korg DT-10 Tuner (jævlig fet lyd i Korgen). Kjører også en T.C. Electronics Flashback Delay i loopen – viktig å ha delay i loopen og ikke foran ampen! … litt avhengig av hva man prøver å oppnå seff..

Amper: Mesa Boogie Triple Rectifier über alles!Mest representativt opptak av Gitarlyd:
 Slippes på nyåret! Følg med på facebook.com/deseized.  Men enn så lenge anbefaler jeg denne !

Siste kloke ord eller tips: Det er ikke så viktig at du ikke har samme utstyr som helten din. Ha så lite trykk på jacken som mulig – legg alltid kabelen over strapknob før chassi. Bytt strenger ofte. Lær å lodde. Skriv låter i stedet for å øve skalaer. Spell i band og drikk øl. Finn en som får deg til å le – og som ler med deg. Hør på Råkkfolk. Diversifiser aktivaene dine. Det er aldri for tidlig å starte med pensjonssparing. Ring foreldrene dine regelmessig, og pant alt – alltid.