Kategorier
Anmeldelser

Odious Icon – Planet Of Immense Decay (Album)

Det er noe litt 2000 – 2007 med «Planet Of Immense Decay». Som en perfekt hybrid av Slayer’s «God Hates Us All» og Cannibal Corpse sin «Kill». Kanskje med litt dryss av Sepultura og ei klype Satyricon.

Det er nådesløst, aggressivt og for folk som har koser seg med småcatchy trashmetal, overaskende fordøyelig. Riffene er hverken nyskapende eller innovative, men sabla effektive og setter seg godt og raskt. Låtrekkefølgen er god og holder en god dynamisk balanse og høy intensitet. Produksjonen kunne vært en smule bedre i henhold til noen gitarsolopartier som kunne vært løst litt bedre slik at dynamikken hadde holdt seg bedre og skarptromma kunne ha blitt mikset litt bedre inn i miksen. Skarpen og vokalen ligger på ett vis over alt annet og kunne vært smelta litt mer inn i mixen.

I det store og det hele sitter man igjen med en meget solid, knallhardt og overaskende lett fordøyelig album av ekstrem metall.

+ Velspilt.

+ «Catchy» i samme ånd som Sepultura, Slayer og tildels Cannibal Corpse.

+ Passsende lengde.

+ Godt valgt låtrekkefølge.

– Miksen kunne vært bedre.

– Tidvis litt småslarkete doble basstrommer.

Råkkfolkscore: 7,5/10