Kategorier
Anmeldelser

The Crates – B-sides (Singel)

«B-sides» er en smågenerisk rockelåt med mye sjarm. Meget velspilt, kanon låtskriving og vokal fremførelse i forsetet, mens kreativitet egentlig ligger kvalt og bundet i bagasjerommet. Men det er effektivt og fungerer godt  grunnet det høye nivået og den varme miksen og produksjonen.

Låta knuger seg akkurat litt over 2 minutter, så det går fort og så er det slutt. De hadde ikke begått noen forbrytelse ved å strekke ut låta litt. Ei litta småpsykedelisk freakout i midten eller noe annet kunne vært uhyre deilig og muligens hevet låta litt opp fra å være litt generisk. Låtas lengde fungerer nok godt i ett album, men som singel kjennes det litt smågjerrig ut på ett vis. Litt som når man ser en teaser før traileren til en film kommer. Noen tror en teaser er kjempespennende, men alle vil jo helst ha en trailer om man først skal ha noe.

+ Varm og sjarmerende produksjon og miks.

+ Meget god låtskriving og vokalprestasjon.

+ Catchy som fy.

+ Meget velspilt.

–  Litt generisk.

– Litt i korteste laget.

Råkkfolkscore: 6,5/10