Kategorier
Anmeldelser

Til alle som deltok på Råkkfolk’s Julebordfestival 2017….

Vi i Råkkfolk-redaksjonen vil gjerne takke Ampmandens Døtre, Hymn, Quarter Wolf, Timeworn og Shaving The Werewolf for en kanon kveld med topp notch, balls out, king size, fat fuck, hardcore spilling og innsats. I tillegg var det fantastisk bra jobba i changeovers og alle holdt tia si. Sabla flott.

Årets julebordfestival var den sterkeste hittil og gir mersmak videre. Det kom mye mer folk enn forventet, så takk til alle som kom og hilste, smilte og jubla. Ingenting er som møe publikum si! Dere var nydelige alle sammen og håper dere klarte non spørsmål og fikk med dere noen julegaver 🙂 Og om dere var en av de heldige som fikk ei steike sexy Råkkfolk-tee så vil vi gjerne se dem i bruk! #råkkfolk

Takk til lydmann Erling Berby som gjorde det beste han kunne med det lille og noe begrensede utstyret han hadde denne kvelden og med all sjauinga!

En takk rettes også til Tilt og bookingansvarlig Gøran som gledelig åpnet opp døra for at vi kunne dra med oss 5 flotte bråkeband og gjøre akkurat som vi ville. Mucho gracias.

Om noen har bilder fra årets julebordfestival, så send oss de gjerne til rakkfolk@gmail.com. Uansett kvalitet og om det er med mobilen eller annet, så skal vi se om vi får lagd en litta bildesamling.

Iløpet av ett par dager kommer også ei litta video fra eventen også!

Vi vil også på vegne av redaksjonen beklage at det ble litt ampert og anstrengt mot slutten av kveldens siste band Shaving The Werewolf. Dette oppsto på grunnet en heksegryte av bekymring, sikkerhet, dårlig mottak av beskjeder og restriksjoner i kampens hete, noe uklare rammer og mild uenighet om hva som er smakfullt eller ei. Vi håper at ingen føler nag på noe vis eller at noen opplevde ubehag grunnet dette. Shaving The Werewolf er ett band som kan skape reaksjoner. Denne kvelden oppstod det en reaksjon, men vi håper ingen føler de fikk konserten ødelagt eller at noen følte at konserten var ubehagelig.  Ihvertfall ikke utenom det vanlige nydelige ubehaget Shaving The Werewolf alltid leverer og mange syntes er kult.

Vi håper alle hadde en herlig kveld, det hadde vi… Sees igjen neste år da eller? Ja.. tror det.

Mvh Reaksjonen.