Kategorier
Anmeldelser

Astmatisk Gapskratt – Ekkokammer Katzenjammer (Singel)

«Ekkokammer Katzenjammer» er andresingel fra den kommende debutskiva til AG. Det høres ikke i nærheten ut som samme miks som førstesingel «Reis Dæ Opp!» som har en mye klarere, høyere og penere miks. Dette høres ikke ut som to låter som kommer til å være på samme utgivelse og lover ikke godt i henhold til ett sammenhengende og dynamisk album. Forhåpentligvis så har noen vært litt overivrig med å poste låta og lagt ut feil versjon eller noe. Fordi bare ved kjapp sammenligning på spotify etc så hører man drastisk forskjell på de to låtene og dette er noe de bør ta tak i før release av albumet.

Låta i seg selv har catchye refreng og bridge, men sliter med versene. Spesielt første vers, som låta begynner med rent vokalt, fremstår som rotete og totalt uten flyt, som om det er VM i dytte inn mest mulig ord og drite i alt annet. Men som sagt er refrengene, bridger og mellomspill veldig kule og viser mye bedre teft rent vokalt.

Spillinga er kul og det trøkker godt til tross for en og annen tempoøkning som bryter litt opp, men litt skrangling er lov i punken.

+ Catchy refreng, bridge og mellompartier.

+ Låter samla.

+ Trøkker greit.

+ God punkeånd.

– Katastrofe førstevers. En mæget svak åpning på det vokale i låta.

– Miksen, til å være fra samme album som førstesingel «Reis Dæ Opp» er mye svakere, mindre klar, lavere og mye mer garage, låter som to forskjellige verdener.

Råkkfolkscore: 6/10