Kategorier
Anmeldelser

Dogs Of Lust – Feel The Fire (Singel)

Råkkete råkk uten møkkete sko.

Dogs Of Lust leverer en halvhjerta låt med «Feel The Fire». En altfor kort låt som mangler litt skitt på seg. Litt som når man går ut av døra med kliss nye converse sko. Ingen liker kliss nye converse sko. De skal være skitne, skal ha litt ølsøl som har sugd seg inn i stoffet og være litt slitt. Da de ser kulest ut.

Dogs Of Lust mangler litt i sin Carburators/boogie-rock for å få det til å fungere optimalt. Lyden først og fremst låter forsåvidt greit. Miksen er helt ok. Men den er meget klar og da legger man merke til at vokalen er fryktelig clean og uten nok kraft til å høres overbevisende ut. Sleng på en ganske tynn tekst som ikke imponerer særlig så blir det hele litt svakt. En vokalist i boogie-rock må høres ut som om han/hun ikke tviler ett sekund på seg selv. Vi er ett stykke unna den type selvtillit i fremførelsen her. Litt mer whiskey ned strupen hadde kanskje hjulpet å få litt mer rasp stemme og litt mer baller i tillegg.

Spillingen er helt ok. Det er tight, men ikke AC/DC tight. Gitarene gjør ikke mye ut av seg ettersom låta slutter der man tror gitarsoloen begynner. Denne håndbrekkslutten på låta er ett veldig dårlig trekk. Virker som den er kuttet fordi ett eller annet ikke funket. En utight bridge eller en gitarsolo uten at gitaren var stemt. Man får følelsen av at noe mangler.

Alt i alt sitter man igjen med en litt halveis opplevelse. Rock’n’roll uten roll. Det er desverre ikke så kult som det kunne vært.

+ Helt ok miks, men ikke noe å juble over.

+ Gitarlyden er kul. Bra twang.

+ Greit spilt.

– Vokalen er ikke sterk nok til å bære låta på en måte som kunne løftet helhetsinntrykket.

– Låta slutter brått og gir følelsen av at noe mangler.

Råkkfolkscore: 4/10