Kategorier
Artikkel

Noen ord fra redaksjonen. 100 episoder..

Denne uken spiller vi inn vår episode nummer 100 av Råkkfolk! De observante vil si at 100 er feil om man ser på podcastlista i sin app eller iTunes eller lignende, men dette er grunnet noen «Best Of» episoder som snek seg inn for noen sesonger siden. «Sagaen Om Get» ligger også der å slurer ett sted. Men av konvensjonelle episoder har vi kommet til 100.

Med 100 episoder i boks er det vel på sin plass å takke alle som har lånt oss sine ører og lyttet på våre episoder. Om ikke bare en. Takk til de som hører jevnlig og takk til de som kommenterer hva man liker og hva man syntes var morsomt.

Målsetningen hele veien har vært å bedrive en slags annen kultur enn konvensjonelle interjuplattformer med mer fokus på å bli kjent med gjester igjennom en helt annen tilnærming. Vekk skulle den formelle talen og de aller streiteste og stive spørsmål skulle spyles ned i dass. Vi skal bli kjent med bandene som er på besøk, ikke bare være en plattform for å kunne pushe nyeste release eller konsert. Vi har jo alltid dratt med oss dette, men det er ikke hovedfokuset. Humoren, stemningen og den løse praten måtte være i fokus.

Vi har vært utrolig heldige som har kunnet få prate med mange vi ikke trudde vi skulle få pratet med og er veldig glade for å ha bli kjent med så mange band som vi har gjordt.

Vi er stadig i utvikling, dog det tidvis går treigt. Vi vet vi kan bli bedre. Vi skal bli bedre.

Vi setter umåtelig pris på måten vi har blitt tatt imot på av spesielt Oslo’s musikkmiljø. Vi vegrer oss for å kalle noen undergrunn. For oss er dere likestilt. Bare uten penga.  Vi har også fått prate med mange utenfor Oslo og vi håper å få dratt litt rundt i detta langstrakte landet og få prata med alle dere andre som ikke har mulighet til å komme til oss her i Oslo.

Poenget er… Takk til alle som lytter og takk til alle som har vært på besøk hos oss. Vi har ei god liste videre og får stadig vekk mailer om folk som vil komme på besøk. Vi har nok noen år igjen. Vi får se om vi får til 100 til.

Mvh Redaksjonen

 

Ønsker du/dere booke Råkkfolk til ett arrangement eller lignende i din by? Send oss en mail til rakkfolk@gmail.com