Kategorier
Alt Artikkel

Helrå Konkurranse! Vinn opptak, miks og master av en låt!

Se på han helråe fyren her som står på noe som ser ut som en helrå bru! Han helråe fyren her heter Jørgen Øiseth Berg og jobber bortpå Loco Studios i Oslo. Han sendte oss en passe helrå mail her om dagen. Han spurte om vi ville lage en konkurranse hvor man kan vinne opptak, miks og master av en låt ved hjelp av helråe Jørgen! Klart vi vil det, vi er jo tross alt helrå!

Så hva er greia med konkurransen? Erre sånn helrått Idol-opplegg? Nei, desverre ikke.

For å delta i konkurransen må man sende oss en eller flere helrå videoer eller lydopptak til rakkfolk@gmail.com.  Merk mailen «Helrå Konkurranse» . Det ekke vanskelig, det er faktisk helrått.

MEN det er ett par kriterier. Og lista er som følger:

– Helst samspilte og noen som kan spille sånn tålelig bra. 

– Gamle gubber med lomma full av gryn, grunker, daler kan vi spare oss for, vi søker helst de unge og lovende. Ihvertfall i henhold til denne konkurransen.

– Opptaket/videoen må gjerne være øvingsopptak, men da må det være mulig å høre hva som blir spilt. Ett grøtete støyete opptak hvor alle ser helråe ut hjelper lite, men er man litt god med plassering av en mobiltelefon kan det gjøre underverker.

Send så de helråe klippene/videoene til rakkfolk@gmail.com. Merk mailen «Helrå Konkurranse»

Vi plukker ut det vi føler er topp 3 kandidater også kan Jørgen velge etter detta.

Frist? Ja, skal vi gi det en frist på en måned da? 21.03.2018 er siste frist for innsending!

Takk til Jørgen Øiseth Berg for en kul mulighet for noen!

Her er facebooksiden til Jørgen, hvor man kan se hvilke andre band han har jobbet med og om man ønsker å ta kontakt for opptak, produsering, miksing eller mastering.  https://www.facebook.com/jbergmusic/