Kategorier
Anmeldelser

Kosmik Boogie Tribe – We’re not here to fuck spiders (Album)

Skitten og  gjennomført rock’n’roll.

Kosmik Boogie Tribe leverer med «We’re not here to fuck spiders» en stødig og gjennomført dose go’ gammeldags rock’n’roll som kan komplimentere de fleste brune barer mæget godt. Solide snev av AC/DC, midtempo Motorhead, The Stooges og Ramones kan høres igjennom de 8 låtene. Det låter helhetlig, catchy og skiva er akkurat passe lang. Noen ihugga fans, skulle kanskje ønske skiva var noe lengre, men lengden er smakfull.

Lyden er litt så som så. Det er noe veldig punkrock med produksjonen. Her er låtene og spillinga i forsetet. Selve miksen er noe småullen og gitarsoloene har en følelse av råskap,»one take timberlake» og låter ikke spesielt finslipt. Men dette hever «Rock’n’roll i en skitten bar med ølsøl over hele gulvet og folk raper uhemmet rundt deg»-stemningen betraktlig. Men er det ei finslipt juvel? Ikke helt.

Men det er ei solid og effektiv murstein av en rockeplate som treffer hardt, holder momentumet godt og trolig kommer til å fungere bra, om ikke enda bedre,  live.

+ Velspilt.

+ God klassisk rock’n’roll stemning på hele skiva.

+ Velbalansert, driver godt og holder seg interessant skiva igjennom.

+ Catchy.

– Miksen er noe småullen og kunnet hatt gode av ett litt mer polert lydbilde. Ikke klysete, men bare litt mer EQ-balansering. Gitarene og vokalen høres noe ubalansert ut, Vokalen noe muddy og gitarene med mye mid og high.

Råkkfolkscore: 8,5/10