Kategorier
Anmeldelser

2nd Class People – Veronian Nights (Singel)

2nd Class People leverer detaljene.

«Veronian Nights» showcaser 2nd Class People sin smakfulle sans for små detaljer og melodier. Er det en låt som guffer og rocker på? På ingen måte. Det er noe mer gammelmodig ved låta. Mer nesten mer jazz enn rock. Men det fungerer og låter utrolig gjennomført og fint.

Produksjonen og miksen er god og låta er full av sjarm.

Eneste som skurrer litt er følelsen av at dette er trolig ikke noen åpningslåt eller avslutningslåt på foreksempel ett album. Den kjennes ut som en 4,5,7ende låt på ett album, ikke heeeeeeeelt fyllstoff, men vokalen og refrenget bærer ikke nok til å virkelig sette seg. Låta blir reddet opp litt av de elegante detaljene, svingen og sjarmen, men spesielt minneverdig utenom dette er den dessverre ikke.

Men låta showcaser den gode smaken og klassen til bandet. Vi gleder oss til mer.

+ Produksjonen og miksen er kul, god og full av sjarm.

+ Velspilt.

+ Elegant og smakfullt.

+ Kanon gitarsolo.

+ Solid vokalt arbeid.

– Detaljene sitter i hovedsetet, vokalen og refrenget er fort glemt.

– Følelsen av fillerlåt, dog den på ett vis ikke helt er det.

Råkkfolkscore: 7/10