Kategorier
Anmeldelser

Svarteper – Magda Møy (Singel)

Svarteper leverer med singelen «Magda Møy» en sjarmerende og smågroovey affære som sender tankene litt mot Oslo’s kulthelter Frank Znort Quartet som har fucket opp mandager for folk som henger på Blå i en årrekke.

Det skrangler og gynger med masse perkusjon og lag. Det låter lekent og gøy. Produksjonen er mææget passende til låta og har en god livefeel.

Låta låter noe gammelmodig og appellerer kanskje ikke til de yngste og mest hardrocka der ute, men dette er ei ordentlig «brun pub»-vise med masse sjarm, en avslappet og stødig vibbe. Som en gjeng småbrisne og dyktige  arbeiderklassetrubadurer som bare koser seg. Det er smittsomt og ille koselig.

+ God og sjarmerende produksjon og miks.

+ Koselig med ermet full av sjarm og feelgood stemning.

+ Velspilt.

– Noe gammelmodig.

Råkkfolkscore: 7,5/10