Kategorier
Anmeldelser

Kalifornia – Views From The Coast (Album)

Kalifornia ass…

Det låter som Gluecifer, Weezer og Turboneger i en blender. Med mindre humor og litt mer tyngde. Og det fungerer svært godt.

Produksjonen og miksen på denne skiva er av øverste hylle. Det låter energisk, klart, tungt og meget stødig med tidvis helt fantastiske smådetaljer. Låtene varierer mye, men klarer stort sett å holde det helhetslig og samlet. «Swim Good» stikker litt ut som en sår tommel med en slags kryssgange mellom hardcore punk og det Kalifornia driver med på resten av skiva.  Høres mer ut som noe som kunne passet bedre på en slags split EP med ett annet band enn på denne skiva.

Det instrumentale her holder ett skyhøyt nivå og det er faen så velspilt. Til tross for at alle låtene ikke er de mest avanserte spillemessig, ligger det en trygghet i bunn som gir en god feel igjennom hele skiva.

Vokalen er trygg og god, men har kanskje ikke de aller mest interessante tekstene og mye strofer kan høres relativt resirkulert ut.

Alt i alt er det en stødig og slagkraftig skive med gode spilleprestasjoner og med en perfekt lengde. Rett og slett bra og fordøyelige greier.

+ Kanon miks og produksjon med masse gode detaljer.

+ Mæget velspilt.

+ Fordøyelig, catchy og drivende.

+ God og trygg vokal.

– Litt klisje tekster og vokallinjer, det vokale kommer litt i skyggen av det instrumentale.

– «Swim Good» blir albumets eneste ordentlig feilslåtte ide som låter litt for ubalansert og ikke flyter helt så godt som den kunne.

Råkkfolkscore: 8,5/10