Kategorier
Alt Artikkel Fjas

EN SOMMERHILSEN OG LITT INFO FRA REDAKSJONEN!

Da har vi snart kommet til veis ende i enda en podcastsesong av Råkkfolk. Vi har to episoder igjen før vi tar oss en liten pause.
Men vi er tilbake med sesong 7 og nye episoder fra 21 August! Men betyr dette at Råkkfolk er dødt i hele sommer? At vi er i komplett feriemodus og gir farken i det gosselige Råkkfolket?

Selvsagt ikke!

I hele sommer vil vi jobbe med følgende ting:

– Anmeldelser.

– Gjesteartikler.

– Kliss nye «Hva Råkker Du Med».

– Artikler om stort og smått.

– Ymse Råkkfolk TV klipp.

– Booke ille kule band til neste podcastsesong.

Vi er også stolte av å annonsere at vi er igang med å lage årets desidert kuleste coffetable/dassbok: «Den Første Og Trolig Siste… Råkkfolkboka». Boka vil inneholde diverse tips, triks, vitser, sitater, tegninger, info om hva lydmenn hater, quiz og masse annet herlig øyegodt. Vi kommer til å satse hardt på at «Den Første Og Trolig Siste… Råkkfolkboka» skal være klappet og klar til Årets Julebordfestival.

(Midlertidig bokomslag. Redaksjonen diskuterer fortsatt om dette er, til tross for å være gnålete, ett gnålete nok omslag.)

Årets Julebordfestival??? Skal dere ha dette i år også!???

Selvsagt!

Ifjor hadde vi en fantastisk gjeng med band som stilte opp og spilte.. Hymn, Timeworn, Shaving The Werewolf, Quarter Wolf Og Ampmandens Døtre leverte fra øverste hylle og vi hadde en solid gjeng med folk som kom innom. Vi var ihvertfall ekstremt fornøyd og håper å gjenta suksessen med ei ny gjeng med band og masse overraskelser! Vi kommer tilbake til dere med info om når, hvor og ikke minst hvilke band vi får med oss i år!

Vi vil også benytte anledningen til å takke Råkkfolket der ute for mye støtte, high fives, gjestelister, kjærleik og at dere, eller ihvertfall flertallet av dere er fornøyd med jobben vi gjør. Vi gjør det vi gjør fordi vi syntes det er gøy, så det er ille koselig at det er flere som liker det også! Bortsett fra en tattovør, han er trolig fortsatt sur.

Så kos dere i sommer og nyt at vi holder kjeft en stund, men gløtt innom www.råkkfolk.no og følg oss på instagram og facebook, så dukker det nok opp noe gøy og uventa!

God sommer!

Mvh Eric, Eirik og Henning