Kategorier
Anmeldelser

Møblos – Step Away (Singel)

Manson. Type Marilyn.

Låta «Step Away» høres ut som noe som kunne vært på en nyere Marilyn Manson skive. Om det er fælt eller flott er opp til enhver, men vokalen kan låte tidvis meget Manson. Med overlegg. Men det fungerer godt. Det instrumentale er relativt plankekjøring, men er meget stødig og driver godt. Det låter solid og trygt hele veien. Kanskje hakket for trygt. Nesten at det blir litt anonymt. Ingen våger å gjøre noe ekstra ut av seg og noen små krydderier eller detaljer hadde trolig løftet låta litt. Men det er ei durabelig solo inni der. Den hjelper.

Miksen er svært velbalansert og trøkker godt.

Alt i alt en stødig catchy låt med noe kjøtt og poteter tilnærming og en ganske klar Marilyn Manson assosiasjon.

+ Kul og stødig miks.

+ Velspilt.

+ Vokalen er stødig.

– Noe anonymt komp uten krydderier eller særlig til detaljer,utenom tidvis effekter, som gjør det instrumentale litt flatt og generisk.

Råkkfolkscore: 7/10