Kategorier
Anmeldelser

Leiving – Sjelelig Hypotermi (Singel)

Skranglefrustrasjon.

Plateselskap: ?
Studio:  Kråkeslottet Lydstudio
Bak spaker og knotter: ?
Artwork: Malin Tara Viketun Sakstad (Design)/Ronny Sangolt (Foto)

«Sjelelig Hypotermi» sin styrke er vokalen. Ingenting nytt under solen rent soundmessig, men stabil, habil og god hardcore standard. Låta sin største svakhet er miksen. Dette virker som det er skrudd av en som ikke har fingeren på pulsen når det kommer til norsk hardcore sitt sound om dagen.  Miksen kan fremstå som en heller flau UKM-miks rett fra lydbordet. Det er en synd fordi låta er kul.

Catchy, drivende og med god aggressjon så freser låta avgårde i 110. Dessverre er det enda ett problem her.. Trommeslager lugger tidvis. Og er det noe som er viktig når man freser igjennom en sånn her type låt, i denne type sjanger, så er det at trommeslager er på. Det er dessverre ikke trommeslager her. Ett par takes til hadde trolig gjordt susen.

Alt i alt sitter undertegnede igjen med følelsen av en låt som har litt kjipe ting mot seg, men mye potensiale. Vi håper fremtiden bringer bedre ting. Som foreksempel bedre miks og tightere basstrommeslag.

+ Catchy.

+ Mye potensiale. Låta i seg selv er kul.

+ Lover godt for fremtiden.

+ Stødig vokal med god nerve.

– En ganske svak miks. Rett og slett.

– Trommene burde vært litt tightere.

Råkkfolkscore: 4,5/10