Kategorier
Alt Artikkel

Råkkfolk’s Nyttårs-Merch-O-Rama!

Søndag 6. Januar fra klokka 16:00 og uttover setter Råkkfolk opp sin aller første Nyttårsmerch-O-Rama på nydelige Tilt!

Men hva i alle dager er det?

Vi gutta bak podcasten og hjemmesiden «Råkkfolk» inviterer mindre labler, band og artister til å samles under ett og samme tak for å selge merchen sin. Det er så enkelt. Kom å støtt opp om under flere lokale band og artister ved å kjøpe cder, vinyler, tskjorter og hva enn artistene har å tilby.

I utgangspunktet inviterer vi hvem som skal ha stand siden det er litt begrenset plass, MEN ta med ryggsekken eller veska di med merch så kan man klinke opp ei lapp eller whatnot for å få solgt unna det man skulle ha, vi kommer ikke til å ekskludere noen som helst mindre artister. Alle skal ha mulighet til å selge stuffet sitt hos oss! Vi kommer derimot til å si nei til de som har en egen større plattform eller større labeler. Her er det forening av de «litt mindre» labelene og band/artister i fokus.

Vi i Råkkfolk kommer til å høre om de vi inviterer kan ha litt rabatt akkurat denne dagen også, for anledningens skyld!

Kanskje det blir noen spesielle gjester også!

Kom og støtt undergrunnsmusikken! De jobber sabla hardt. Det er selvsagt lov å komme å nettverke, skravle, drikke kaffe og øl eller bare klemme!

Gratis inngang.

Ta kontakt med oss om man ønsker stand/bordplass