Kategorier
Anmeldelser

Grand Atomic – Grand Atomic (EP)

Implosjon.

Plateselskap: ?
Studio: ?
Bak spaker og knotter: Bengt Marsell & Niklas Källgren
Artwork: lana leap

Hva i alle dager… Undertegnede har hørt mye hårete stonerproduksjoner igjennom tiden. Men dette er blandt det aller mest hårete. Og ikke på en god måte. Under første låt måtte undertegnede sjekke om hodetelefonen var ødelagt. Dette er som regel ikke ett godt tegn. Fuzzveggen er altså så i front at både trommer og vokal faller så og si bort i bakgrunnen. Det låter ikke massivt, bare som om alt krangler om plass konstant og alle kompressorer og limitere skriker etter hjelp. Det er helt på kanten til uhørbart. Det høres ut som en gal 14 år gammel gitarist har sittet bak miksebordet og insistert på høyere og høyere gitar til personen som mikser har gitt opp og sagt «fuck deg… om du skal ha det sånn, greit». Denne miksen kjennes rett og slett ødelagt ut. Den spiser seg selv fra innsiden og imploderer.

Dette er synd fordi spillinga er god. Dog de er i velkjente stonergater uten store overaskelser er det tight og gjennomført. Vokalen høres ut som den er kul…kanskje…. men det er ikke helt mulig å få hørt. Gutta kan spille, det bare…. ja.. det låter ganske dårlig. Lyden. Ikke bandet.

Alt i alt er var dette en prøvelse å komme seg igjennom ettersom alt undertegnede tenker på er å løse opp denne elendige floka av en miks og gi låtene en miks de fortjener. Det er rett og slett krampeaktig.

+ Velspilt.

+ Høres ut som vokalen er kul helt bakerst der..

+ Basslyden er kanon. Beste i hele miksen.

– En helt forferdelig miks.

– En helt forferdelig miks.

– En helt forferdelig miks.

– En helt forferdelig miks.

– En helt forferdelig miks.

– En helt forferdelig miks.

– En helt forferdelig miks.

– Miksen er særdeles lite god.

– En helt forferdelig miks.

Råkkfolkscore: 3,5/10