Kategorier
Anmeldelser

Captain Kill – Monkey Metal Thunder (Album)

Balansert.

«Monkey Metal Thunder» ligger å slurer mellom stonerrock og alt-rock. Her ligger de godt. Bredbeint, men ikke for bredbeint grunnet en god og variert vokal som ikke tøffer seg overdrevent på noe tidspunkt.  Låtene har noe Motorpsycho over seg som er kledelig. Velspilt og groovey. Flere av låtene høres ut som de kan dras ut med lange jampartier live.

Miksen er meget stødig. Gitarene kan kanskje låte noe hissig på mid, men dette er smak og behag. Bassen er utrolig velplassert i miksen. Den låter grøtete, men samtidig raffinert. Perfekt i volum og snarl. Hvor balansert den er i miksen er miksens største bragd.

Låta «Smokes» kjennes ut som det nærmeste man kommer filler på skiva. Den kjennes noe missplassert og snodig ut. Dette kan trolig bare være undertegnede sitt problem.

Alt i alt en god haug med låter som er catchy og med masse breibeinte riff, men samtidig presterer å være følsomt og smakfullt balansert.

+ Kanon miks.

+ Velspilt.

+ Bass-soundet.

+ Catchy.

+ Tidvis kul Motorpsycho-aktig vibe.

+ Vokalen er svært balansert.

– «Smokes» kjennes fryktelig filler ut.

– «Call Of The Void» blir kanskje en litt for skamløs Pink Floyd klone de kanskje burde latt ligge eller gjort mer ut av. Blir en litt skuffende slutt på ett ellers godt album.

Råkkfolkscore: 7,5/10