Kategorier
Anmeldelser

Frans Krans – Moby Cock (Album)

Catchy som fy med relativt bred appell.

«Moby Cock» er en genuint kul skive, med flere svært gode låter. Velspilt og med en varm 90’talls mix. For mange kan kanskje de noe humoristiske tekstene og låtitlene gi litt avsmak om de ikke treffer, men alt i alt er dette en solid pakke alternativ rock. En slags hybrid mellom Cheeseburger, Gluecifer, Dinosaur Jr og Morrissey. Jepp. Du leste riktig.

Vokalen er stødig og har særpreg. Selvsikker, trygg og med gode vokallinjer. Trommene balanserer litt mellom det å hive seg ut med en litt mer alternativ groove og det å holde seg helt streit. Låtene med litt alternativ groove er også de låtene som fremstår noe sterkere. De kjennes noe friskere ut enn de som plankekjøres.

Miksen er passende og fyldig. Det at det ikke er superpolert kjennes riktig ut.

Alt i alt er dette en stødig skive hvor eneste utpregede svakhet kan bli at man ikke nødvendigvis helt treffer alle med humoren.

+ Kul og passende mix som låter varmt og litt sent 90’talls.

+ Velspilt.

+ Catchy.

+ Stødig vokal med særpreg.

– Treffer nok ikke alle med humoren.

Råkkfolkscore: 8/10