Kategorier
Anmeldelser

The Golden Leaves – Lemon (Singel)

Om «R U Mine» hadde vært litt dårligere.

«Lemon» låter svææææært Arctic Monkeys.  Undertegnede skulle ønske han kunne si at det er på grensa, men her er det over grensa. Det blir direkte pinlig. Det eneste The Golden Leaves høres ut som de er på grensa til å være er ett coverband.

MEN!

Det låter bra til tross for skyggen som ligger over. Fikse vendinger, spilling, sound og vokal er stødige saker… Vokalisten låter faktisk kuleste når han ikke drar triks direkte ut av Alex Turner boka. De få gangene det forekommer. Det er mye kvalitet i bandet her, men ikke i originalitet, kreativitet og ønske om å låte som noe nytt eller ha en egen identitet. Ihvertfall på denne låta.

Alt i alt er «Lemon» en småflau affære som kjennes ut som en blåkopi av «R U Mine», bare ikke like bra. Undertegnede krysser fingrene for en egen identitet på materialet som kommer fremover.

+ Miksen er kul.

+ Velspilt.

+ Kule vendinger og overganger.

+ Kult med det kvinnelige vokalkrydderiet.

– Blir for likt Arctic Monkeys på så mange måter at det blir litt pinlig.

– Mangel på egen identitet.

Råkkfolkscore: 4/10