Kategorier
Artikkel

Råkkfolk sin dekning av By:Larm Black…

Da har det seg slik at Eirik og Eric har fått pressepass på BY:LARM.

Nå er det nok flere som tenker.. «BY:LARM ER JO FIENDEN! BARE MASSE BRANSJEKLYSER OG FADERSKAP!!! DØM SLEPPER IKKE ROCKEN TIL ENGANG! NEI FADER ASS, NÅ ER DERE SELLOUTS ASS! #UNTRUE!».

Men hør nå her. Vi skal dekke BY:LARM BLACK. BY:LARM sitt konsept for tungrocken. Vi i redaksjonen synes selvsagt at det burde være unødvendig å dytte alle tyngre band til ett hjørne i rommet og si «Her kan dere være» istedenfor at alle kan være med på ei stor fest sammen. Men sånn harre blitt. Av uante grunner.

MEN

Vi skal nå ta oss en tur… Vi synes jo det er litt deilig å slippe å gå rundt så mye også.

Råkkfolk kommer til å dekke disse konsertene på følgende vis: Vi kommer til å ha med en opptaker og kanskje høre litt med dere, det godtkjære Råkkfolket, om hva dere synes om konsertene og opplegget. Dette kommer til å bli en spesialepisode som kommer på Spotify, itunes og din favorittpodcastapp. Vi kommer til å kjøre anmeldelser med ei litta vri. Vi kommer til å ta pulsen på hva publikum mener etter hver konsert og lage en egen «Hva synes publikumet»-score som skal være med i anmeldelsen av konserten. Så ikke bare kommer det feedback fra oss, banda for også en score fra publikum.

Dette er ideen ihvertfall. Om det blir for kleint eller lite gjennomførbart får vi se ann.

Poenget er: Dog vi ikke er helt solgt på BY:LARM sin tanke rundt dette, så er det en fantastisk bra line-up som vi kommer til å dekke tett. Så vi gleder oss til å se om BYLARM:BLACK kan gi oss ett bedre inntrykk enn det vi kanskje sitter med. Og om du ser Eirik og Eric, kom bort å si hei a! Vi vil gjerne prate med så mange som mulig om alt mulig.

Vi sees på BY:LARM BLACK!