Kategorier
Artikkel CRINGE ALERT!

Highasakite sin arv er nå endeløs sutring.

Nok en gang i media.. Nok en gang sutring..

Bandet Highasakite har vært på en rolig 2-åring turne med det passende navnet «Hvor mye kan vi sutre og ruinere vår musikalske intigritet 2017-2019». Blandt hitsa spilte de følgende låter:

«Vi vil beholde navnet/Vi vil beholde navnet»

«Vi to startet det»

«Men i eposten stod det..»

«Enerett på navnet»

«Ond tro i strid med god forretningsskikk»

«Vi fåkke være med lengre, så da skal vi krangle oss til navnet»

«I det minste kommer vi i avisa»

«Det var ikke noen konserter før høsten 2011»

«skulle få andeler fra rettighetsinntektene fra TONO for verkene som hun hadde komponert, som ekstra betaling for deltagelse i bandet»

«Highasakite skal avslutte som band, fordi Ingrid Helene Håvik ønsker å jobbe som soloartist. Bandet skal denne sommeren dra på avslutningsturné og gleder seg masse. Ny musikk kommer fra Ingrid, fortsatt under navnet Highasakite»

«Bla Bla Bla Bla Bla Bla»

«Kjærlighetsforholdet»

«Sutre, sutre, sutre, sutre»

Mediene skriver fortsatt, til tross for at Ingrid Helene Håvik forrige høst ikke fikk no medhold av patentstyret om rettighetene til varemerket Highasakite, er en ankesak nå til behandling hos Klagenemnda for industrielle rettigheter og at på papiret tilhører det nå alle medlemmene, om friksjonen mellom de tre tidligere og to nåværende medlemmene.

Og det fremstår veldig som at det blir ett påskudd om å bli dekket av media. Smakfull musikalsk integritet er knust. Nå erre bare en evig sutrekrig. Man skulle tro de kunne gitt seg når retten var satt.

Hadde det hele handlet om faktisk å bevare ett bandnavn, så hadde det hele vært avgjort for lengst. De som fant opp navnet får beholde det. Sånn har det gått på utallige bandrom i utallige år. Men neida. Penger er i bilde. Det må tydeligvis sutres. «Vi vil ha navnet til å ri på bølgen allerede etablert fordi vi er for feige til å starte noe nytt» versus «Vi vil ha tilknytting til navnet så vi kan få påfyll på bankkontoen fordi vi er bitre og fornærma».

Legg ballen død. Våg å hive bandnavnet i søpla. Om man har så lite tiltro til egen musikalitet og evne at man skal klore seg så voldsomt fast i ett navn, ett relativt dårlig navn også, så må man tenke over hva man ønsker å bli husket for.

Highasakite er herved bare kjent som «De derre som sutrer og krangler så jævlig barnslig i avisa» hos mange. Klart de har hatt noen fine låter, men med sin debutplate i 2016 så er ikke arven på dette bandet så hysterisk fantastisk.

Ro reka. Dere er herved en gjeng sutreunger.

 

Det skal understrekes at meningene og kommentarene i denne artikkelen ikke nødvendigvis representerer alle i redaksjonens standpunkt på saken/temaet. Dette er helt og holdent skribentens tanker, ord og synspunkter.