Kategorier
Artikkel

Ny Råkkfolk Merch-O-Rama i Mai!

Vi gutta bak podcasten og hjemmesiden «Råkkfolk» inviterer mindre labler, band og artister til å samles under ett og samme tak, nærmere bestemt Tilt, for å selge merchen sin. Det er så enkelt. Kom å støtt opp om under flere lokale band og artister ved å kjøpe cder, vinyler, tskjorter og hva enn artistene har å tilby.

Ta med ryggsekken eller kofferten med merch, klink opp ei lapp og se om man får solgt unna det man skulle ha, vi kommer ikke til å ekskludere noen som helst mindre artister. Vi finner plass! Alle mindre labeler og artister skal ha mulighet til å selge stuffet sitt hos oss! Vi kommer derimot til å si nei til de som har en egen større plattform eller større labeler. Her er det forening av de «litt mindre» labelene og band/artister i fokus.

Vi i Råkkfolk kommer til å høre om de som kommer kan ha litt rabatt akkurat denne dagen også, for anledningens skyld!

Kanskje det blir noen spesielle gjester også!

Kom og støtt undergrunnsmusikken! De jobber sabla hardt. Det er selvsagt lov å komme å nettverke, skravle, drikke kaffe og øl eller bare klemme!

Gratis inngang.

PS: Selgeroppmøte 15:00.

FACEBOOK EVENT LINK: https://www.facebook.com/events/2339083812993301/