Kategorier
Anmeldelser

Quarter Wolf På Last Train

Heseblesende er ordet.

I minuttene før Quarter Wolf setter igang er det er lun koselig stemning på Last Train. Det er som om folk vet hva de skal få.. Om det er forventning eller bekjentskap er lite relevant, fordi det alle, inkludert alle småfjonge raringer på fortauet utenfor som tydeligvis ikke vet sitt eget beste får, er en real knyttneve av den pureste og reneste rock’n’rollen Oslo har å by på rett i kinnbenet. Og det er ille gøtt.

En trommeslager med ett konstant smil om ansiktet og en frontmann i fyr og flamme freser igjennom en ca 50 minutters grunnkurs i ren rockeenergi. Litt slurv og slarv har lite å si. Menneskligheten og spillegleden er så ille god og om man ikke får ett smil på trynet er man ei god gammel surpomp.

Quarter Wolf er rett og slett som skapt for Last Train.

Quarter Wolf tordnet igjennom hele sin nye plate «DIY» og med det understreket at det ikke er no filler på skiva, alt er til og mulig å spille. Full fres og shut the fuck up and play… Klinka jaggu til med noen låter attåt også.

Quarter Wolf er i høygir. Hør hør alle festivaler der ute! Hør Hør!

Råkkfolkscore: 9/10