Kategorier
Anmeldelser

StenzbölBanden – Bygdedyret (Singel)

Stødig fra en sjanger som kan være svært ustødig.

Som en grungete Rage Against The Machine på norsk som mangler bittelitt trøkk. Det er første tanke. Og dette i seg selv ække så gæli. Rap-rock er sjelden vare i vår mail. Men «Bygdedyret» kjennes ut som en frisk overaskelse. Rap-rock er en breial affære med brutal fallhøyde og når det i tillegg er på norsk økes innsatsen betraktelig. Men StenzbölBanden gjør en svært god jobb.

Miksen låter bra og låta er velspilt. Groovey, bra flyt i vokalen og catchy. Refrenget kunne hatt litt mer trøkk og guff i seg, Litt mer øs og pøs. om det være seg litt mer gitartrøkk, litt mer allsangkoring eller lignende for ett litt hardere løft.

Alt i alt en særdeles god og frisk opplevelse for en førstegangslytter. Vi venter spent på mer nytt fra StenzbölBanden.

+ Kul og passende miks.

+ Velspilt.

+ Bra flyt i vokal.

+ Får til en sjanger som fort kan skli litt over i kleinhetshelvete.

+ Catchy.

– Kunne trengt ett mer eksplosivt dynamisk løft i refrenget.

– Hva handler låta egentlig om?

Råkkfolkscore: 8/10