Kategorier
Anmeldelser

Label – Get It Right (Singel)

Silky smooth.

Label er uten tvil bedagelig som en bris på ei varm sommerdag. Ille fløyelsmykt og særdeles stødig. De leverer låter som passer til Corona og midnattsol og med «Get It Right» viser de igjen at de å stole på når det kommer til å levere litt uptempo yacht rock aktig låter.

Denne gangen flekser de mer muskler med høyere kreativitet på vokal og produksjon. Låta er fullsmekket av små detaljer og låter svært velbalansert.

En ting som kan skurre er at låta muligens kommer på ett snodig tidspunkt. Bigbang slapp låta «Bellz» for ikke mange ukene siden og «Get It right» har en relativt identisk perklyd og noe av den samme myke feelen, så kan kanskje kjennes noe uheldig ut.

Alt i alt er dette en meget stødig låt som er svært godt produsert.

+ Miksen er svært god.

+ Detaljerik.

+ Velspilt.

– «Eh, ehhh,eh,eh,eeeeehhh,eeeehhhh» partiet kjennes ut som det krasjer med viben i låta, mye på grunn av den vrengen på vokal. Stikker litt for hardt ut av en relativt myk miks. Og man kunne kanskje brukt noen…ord?

Råkkfolkscore: 9/10