Kategorier
Anmeldelser

Hella Rebellion – Pissing Blood (Singel)

Energi.

Kombinasjonen av hardcorevokalen, grimme blackmetal/punk gitarer og litt Steve Albini rom-trommelyd låter panser. Det er høyenergisk, trøkker godt og kjennes ektefølt ut. Miksen er passende og gnarly. Vokalen er kul og full av nerve og følelser. Låta er tight.

Problemet dukker opp i den noe snodige rolige bridgen som kommer litt plutselig i låta. Som bygger opp til en slags stemning, men som hopper ut av det igjen litt skjødesløst. Partiet fremstår nesten unødig ut eller som en halv ide.

Og at låta ikke er tilgjengelig på Spotify er ett minus. Det kan fremstå teit at det skal ha noe å si, men tilgjengelighet i vår tid og alder er en nøkkel, og det er en høy antall mennesker som hører musikken sin på spotify eller lignende når man er i farta, ikke youtube.

+ Kul miks.

+ Velspilt.

+ Ektefølt.

+ Bra driv og energi.

– Bridgen kjennes noe misplassert ut til tross for å låte fint. Blir litt hul og mangler noe for å bygge mellom partiene.

– Lav tilgjengelighet…hittil ihvertfall.

Råkkfolkscore: 7,5/10