Kategorier
Gjester Podcast

Podcasten sesongavslutning ute nå!

På grunn av en svært ubehagelig opplevelse Simen hadde samme dag som vi skulle ha sesongavslutnings med Colden Core, bestemte vi oss for å å helle ta praten med gutta på ett seinere tidspunkt. Vår omtanke går ut til Simen som opplevde noe som ingen burde behøve oppleve og vi håper dette er noe han kan legge i glemmeboka snarest. Vi har pratet med Simen og han er i godt behold og virker klar for å fortsette å knuse verdens skorpe med sine steinhårde riff og upåklaglige hettegenserføring.

Vi hever glasset med Munkholm i været for Simen og bandet og spiller av 4 Golden Core låter i sendinga.

Ekstra takk til Ole og Daniel som uten å tvile stilte opp for å fjase med oss på ekstremt kort varsel!

Kjærleik til alle.

Dette er da vår siste ordinære podcast før etter sommerferien. Men fortsett å følg med på www.råkkfolk.no for nyheter og andre ting!