Kategorier
Anmeldelser

Angrep – Askens Banner (Singel)

Uenergisk energisk.

«Askens Banner» kjennes ut som den har en ubalanse. Refrenget og verset kjennes ut som de er i komfortabel bpm, men i delene rundt, så kjennes det noe seigt og soggy ut. Det låter som det skal være litt energisk og hardtslående, men blir litt for seigt. Litt som om låta blir dekket i sirup. Kanskje hele låta skulle blitt bumpa opp noe i bpm/tempo.

Vokalen er stødig og det hele er velspilt. Miksen er god, dog den har ett problem. Gitaren i verset er svært platt. Som om de har hatt flere lag med gitarer på alt annet, men i verset så har de bare en og den ene gitaren låter ikke så kult uten resten.

Alt i alt kjennes låta ut som den er noe soggy på grunn av tempoet og de instrumentale partene som dermed kjennes noe uenergiske og litt sirumpa ut. Ellers er det spennende å se hva som kommer fra Angrep i fremtiden.

+ Velspilt.

+ Kul og stødig vokal.

+ Miksen god.

– Tempoet gjør låta litt seigt og at den mister energi den kunne hatt.

– Versgitaren er plattere en føtta til Donald Duck.

Råkkfolkscore: 6,5/10