Kategorier
Anmeldelser

Sorgen – Ekeberg (Singel)

WTF.

Vi i Råkkfolk elsker Sorgen. Sorgen er ett av Oslo’s aller morsomste band og ett fantastisk liveband som blander humor og velspilt rock i skjønn forening. Vi har i noen år hevdet at de er Black Debbath sitt meste passende oppvarmingsband.

Så når Sorgen nå slipper første drypp fra ny skive, så er det morsomt at det er en ille kort psychpunklåt om Ekeberg på rundt ett minutt. Produksjonen er hakket mer skranglete enn det mer polerte soundet fra «Sushi Gutteklubb», bandets fantastiske forrige skive. Det er en livefeel. Hakket mer punk.

Alt i alt er det ikke frøktelig møe å ta tak i på en såpass kort låt. Det låter artig og som Sorgen, men hakket mer skranglete og punkete. Vi er spent på mer.

+ Ok miks.

+ Samspilt.

+ Morsomt.

+ Holder litt på mystikken om hvordan neste skive’s materiale kommer til å låte.

– Ille kort.

– Miksen kunne vært hakket vassere.

Råkkfolkscore: 6,5/10