Kategorier
Anmeldelser

Drukkenbolt – Den Enkle Andre EP’en (EP)

Rock’n’Skål!

Klar for en humoristisk boogiepunkrock? Om gutta speller ca like bra live som på skive, så er undertegnede klar for å bli kanakas på Drukkenbolt-gig. Som en kombinasjon av Turboneger, Backstreet Girls og Råkkfolk-favorittene Sorgen leverer Drukkenbolt en stødig og svært energisk EP som snerrer fra seg boogieriff og hot-licks som bare det.

Gitarjobbinga her er svært kul til tross for at man ikke finner opp noe spesielt nytt, trommene er pumper godt og tekstene er morsomme og har en kul råskap. Miksen er litt så som så, men energien veier solid opp.

Alt i alt en svært positiv overaskelse.

+ Catchy.

+ Kul punk-rock stemning.

+ Bra trøkk og energi.

+ Tidvis svært morsomme tekster.

– Miksen kunne vært litt vassere.

Råkkfolkscore: 8/10