Kategorier
Anmeldelser

marOder – Ingen Plan (Singel)

Koselig.

marOder er rare greier. Man forventer for humor når Aslag Guttormsgaard er involvert i noe. Men marOder er ett band i gata vi våger å kalle «poetisk visesang-grunge» med ett ofte svært så koselig sound.

Pakket inn i myk synth og orgler turer og går låta «Ingen Plan» fra A til Å med ett koselig sound og en småcroonende Guttormsgaard med en hjertefølt vokalprestasjon. Låta kan kjennes noe kort ut og man får kanskje følelsen av at dette en låt som er en potensiell 4 eller 5 låt på skive som trolig låter bedre i en sammenheng.

Alt i alt en koselig låt, som gir de som liker marOder mer av det soundet de allerede har godt etablert.

+ Varm og svært passende mix med sjarmerende sound.

+ Hjertefølt vokalprestasjon.

+ Varme og gode synther og orgler som pakker seg rundt deg som ett lunt hytteteppe.

+ Catchy refreng.

+ Litt skryt må rettes mot den upåklagelige klippeteknikken i artworken.

+ Sjarmerende slutt.

– Kjennes noe kort ut.