Kategorier
Anmeldelser

Sjøgress – Tar hevn (Singel)

Bra driv og en noe vanskelig vokal å fordøye.

Vokalen i verset. Det er der det blir vanskelig. Det instrumentale er kult. Det trøkker kanon og har bra driv. Det noe snodig «senke tempo» partier kan diskuteres om funket optimalt, men alt i alt er det tøft.

Vokaleni verset. Det er der undertegnede sliter. Miksen er kul og skitten, trommene smeller godt, bassen er herlig grisete og gitarene freser fint. Balansen er kul.

Vokalen i verset. Det er der det ikke flyter godt nok. Desperasjonen er god, det er en bra nerve der, men flyten i versene er så halveis. Det kjennes utight ut, intensiteten bygger ikke på en god måte, det blir mer skrålete enn kult dessverre. Refrengene er gode, men det høres ut som noen andre som skriker. Men versene… Det vil seg ikke. Høres bare utrolig lite innøvd ut. Som om det er first takes og thats it.

+ Kul miks.

+ Bra driv.

+ Kul intensitet i det instrumentale.

+ Refrengene er gode.

+ Bra potensiale.

– Rotete, klønete og skrålete vers som kjennes lite innøvd og utarbeidet ut.

– Nedsakkingspartiet kjennes unaturlig ut i det det kommer inn igjen, høres bare ut som det er går rett over på ett annet klipp av trommene. Kjennes ut som litt slett arbeid med redigeringen. Ideen er ikke dum, men resultatet ble ikke det helt store og låter unaturlig.

Råkkfolkscore 6,5/10