Kategorier
Anmeldelser

Mother Trudy – Lady Dee (Singel)

Funky og groovey låt som kjennes ut som tre andre låter smeltet sammen.

«Lady Dee» kjennes ut som en kryssning mellom Friendship sin låt «Gypsy», Thulsa Doom’s «Lady Nina» og Danko Jones «Full Of Regret». Og om man skal smelte sammen tre låter så ække detta så dumt.

Det er velspilt, har en god energi og har ett akkurat passe skittent lydbilde. Vokalen brauter helt ok, med en liten følelse av at man «gjør seg litt til» for å låte «tøff» og litt dypere i stemmen enn man kanskje er, som igjen gir en litt anspent feel. Som om vokalisten prøver litt for hardt. Litt lavere skuldre hadde gitt en mer naturlig følelse på vokalen. Det er ikke snakk om mye, men akkurat nok til at det blir akkurat litt mer Chad Kroeger enn låta hadde trengt. Etter 5-6 runder så sitter fortsatt ikke refrenget helt i huet når jeg skrur det av. Så ja, kunne vært hakket mer catchy også…

Låta har ett noe snodig vendepunkt mellom 1:51 og 1:55 hvor man trur låta er slutt og det kjennes noe langdrygt med 3-4 sekunder stillhet. Spesielt når den ene gitaren sklir litt raskt inn før resten som gjør at effekten blir litt spolert og det høres litt slurvete ut.

Alt i alt er det en kul låt og produksjonen er kul, men skorter bitte litt på vokale hooks og grunnet en litt anspent feel.

+ Kul miks og produksjon.

+ Velspilt.

+ Groovey.

+ Instrumentalt ctachy.

+ Skal mye til å hate en slik trommegroove med cowbell.

– Litt anspent Nickelback i vokalen.

– Mangler litt hooky refreng, blir noe intetsigende.

– Stopp og oppstart-pauen blir ikke så effektiv som den kanskje prøver å være.

Råkkfolkscore: 6,5/10