Kategorier
Anmeldelser

Agabas – Agabas (EP)

At The Drive-In/Mars Volta møter Black Metal.

Agabas er herlig uforutsigbart. Låtene på dere selvtitulerte EP skive vrenger og drar og hopper mellom Mars Volta-aktig prog og Satyricon-krydret blackmetal og snev av At The Drive-in sin hardcore. Kule instrumentale partier med diverse instrumenter og lignende får det hele til å låte friskt og inspirert uten en kvalmende følelse av perfeksjonisme.

Miksen er så som så, det kunne nok låti bedre, og det anbefales å ikke høre på noe ultra hi-fi rett før dette, da blir det ett voldsomt sprang nedover dessverre. Men man flyter inn i miksen og selvom den er noe rølpete og mangler litt finjustering, så kommer låtene greit frem.

Alt i alt en frisk og kul EP med relativt bred appell for de som liker «mye». Kule sjangerhopp og en fryktløshet er EP’en største styrke.

+ Velspilt.

+ Kreativt.

+ Kule sjangerhopp.

+ Fryktløst.

+ Smakfulle lengder på låtene, sjelden for langdrygt, selv på de mest syrete partier.

– Miksen er litt halveis. Trøkker litt greit, men vokalen ligger litt rart i miksen og de fyller ikke lydbildet så klart og balansert som det kunne vært for å få mest ut av den soniske paljetten de leker med.

Råkkfolkscore: 7/10