Kategorier
Anmeldelser

Astrobabes – Hovmod (EP)

Astrobabes leverer en EP som er svært representativ av hvordan bandet låter live med «HOVMOD». For dem som har sett bandet live er dette overraskende likt. Ikke noe jålelyd, jålepirking eller generelt jåling. Dette gir EP’en en sjarm som er svært representativt for bandet. Liker man Astrobabes live, så er dette så nærme man kommer uten å få vokalisten i trynet.

«Velkommen Til Hælvete» og «Kongen av Verden (Jekk deg ned)» er EP’en største schlagers med solide catchy refreng ala den tidligere catchye herligheten «Jævla Homo». De har noen solide refreng på lager med gode hooks på lager, det kan ingen ta fra dem.

Alt i alt en fin litta pakke, som er raskt over, men på ingen måte forglemmelig.

+ Miksen ER Astrobabes. Er en liveråskap i soundet.

+ Tidvis svært catchy refreng og melodier.

+ Herlig samspilt, selv om det skrangler litt. De skrangler sammen. Det er der magien ligger.

– Vokalen kunne gjerne vært noe bedre mikset og fram i lydbildet.

– «Jekk deg ned»-partiene kunne vært hakket kraftfulle. Høres litt usikre ut. Savner litt attitude.

Råkkfolkscore: 7,5/10