Kategorier
Anmeldelser

Timeworn – Oblivion Seekers (Singel)

«Oblivion Seekers» er en reise. Den klokker inn på 6 minutter og 23 sekunder. Men kjennes ut som mye mer på positivt vis. Man blir tatt med på en stemningsfull og catchy reise med soniske dryss av Mastodon, Neurosis, Baroness og Kylesa. Med en hårfin balanse mellom det, i mangel på bedre uttrykk, «poppa» og det brutale viser Timeworn at de kan være smakfulle, kraftfulle og stemningsfulle på catchy vis.

Mixen er god, men kjennes ikke helt innertier ut dessverre. Vrenggitarlydene kjennes noe hårete og lite bearbeidet ut i forhold til hvor polert resten kjennes ut. Hårete gitarer er raft det, og man kan skjønne hva man har godt etter, men det høres nesten ut som alt utenom vrenggitarene og vrenggitarene er fra hver sin mix, hvor førstnevnte har vært mest finjustert. Ei litta polish hadde kunnet stemplet helhetsfølelsen 100%.

Alt i alt en svært stødig låt med ett svært solid refreng som setter seg på hjernebarken.

+ Kul mix. (mer om dette senere)

+ Catchy refreng.

+ Smakfullt balanserte partier.

+ Velspilt.

+ En kul stemning igjennom hele låta.

– Vrenggitarene kjennes litt for tette, tørre og upolert i forhold til resten av mixen. Er en liten ubalanse der som kjennes ut som den burde hatt en bitteliten siste polering.

Råkkfolkscore: 8/10