Kategorier
Artikkel

En genuint god grunn til å se ett Metallica coverband.

Ett Metallica coverband på Rock-In høres nødvendigvis ikke ut som en «Dette kan vi ikke gå glipp av» – situasjon.  Det kan høres harskt ut, men sånn kan trolig flere tenke. Men om man leser innlegget Metal Militia postet 19. November, kan nok mange se på konserten i ett annet lys.

«KREFT SUGER!! Kreft suger, og noen ganger rammer den de mest uskyldige av oss, de som så vidt har begynt på livets reise, og som egentlig skal ha hele livet foran seg, nemlig barna. Metal Militia har opplevd dette på nært hold den siste tiden. Vi ønsker derfor å gjøre en liten forskjell med det vi kan, nemlig å spille Metallica låter. Vi kommer derfor til å donere halve inntekten vår fra Metal Militia – Thrashing Oslo konserten til Barnekreftforeningen, det fine er at Rock In matcher det vi donerer slik at hele din billett går til en sak som er viktigere enn det meste her i livet. Bli med å gjør en forskjell, hjelp oss å gi ett bidrag i Theas (2015-2019) navn. Thea er borte, men minnene lever videre, og med dette kan vi bidra med det lille vi kan. ❤️❤️❤️»

Dette er en svært god sak og en utrolig enkel måte å bidra på noe uhyre viktig. Kreft er forferdelig saker og når det rammer barn som såvidt har rukket å starte livet er det en av de mest urettferdige situasjonene som kan forekomme.

Vi hever glasset for Metal Militia og Rock-In for ett ordentlig vakkert tiltak.

Våre tanker går til Thea sin familie.

Kan du ikke dra eller vil bidra på ett annet vis? Gi gjerne ditt bidrag til Barnekreftforeningen: VIPPS: 80380, eller kontonr: 3201 27 30909.